Agnes Linnér

Kategori: mode

Spend or Save?

lyx vs budget
Chanel - oklart pris men uppenbarligen dyrare än Gina Tricot, lol // Gina Tricot - 129:- HÄR!Spend or Save - Chanel Boy BagChanel - ca 30 000:- // Gina Tricot - 349:- HÄR!Isabel Marant - ca 2500:- // Gina Tricot - 199:- HÄR!

New Shoes

Nu blev det två stycken skoinlägg på raken haha men tänkte bara visa er mina nya skor jag köpte för ett tag sedan. De kommer ifrån H&M och är verkligen inte speciella men kände att jag behövde ett par basic sommarskor. Nu har ju inte vädret varit på topp den senaste veckan så har inte hunnit använda de så mycket, men men. HÄR hittar ni dem!

Latest order

 

Detta finns i min senaste beställning ifrån H&M. En ljus somrig topp och en klänning som jag tänker att jag kan ha på skolavslutningen men även på vanliga dagar i sommar. Nu hoppas jag bara på att de sitter fint på mig också!

Swimsuits by NA-KD

1 HÄR // 2 HÄR

3 HÄR // 4 HÄR

5 HÄR // 6 HÄR

Något som verkligen blivit hett nu senaste tiden är baddräkter! Var verkligen inget fan av det förut men det kan ju vara för att det endast fanns typ simningsbadräkter haha... Men nu tycker jag iallafall att det är skitsnyggt! Alla ovan kommer ifrån NA-KDsom för övrigt har hur mycket andra snygga saker som helst! Min favorit bland dem ovan är nog 5an eller 6an men alla är verkligen supersnygga! Direktlänkar finns som ni ser till alla plagg.

Ida Sjöstedt Precious Dress

Ida Sjöstedt Precious Dress HÄR

Hur drömmig är inte denna klänningen då från Ida Sjöstedt?? Den hade man ju gärna burit i sommar tillsammans med bruna ben och solblekt hår. Synd att priset är ganska saftigt för en liten klänning bara... Men drömma kan man ju alltid göra ;)

LYX VS BUDGET

Seafolly Swimwear HÄR // Bik Bok överdel HÄR, underdel HÄR

Alltså shit här kan vi snacka om copycats hahah. Bik Boks nya bikini är verkligen identisk men Seafollys (som jag tidigare visat er). Trots att jag faktiskt kan bli lite irriterad på hur pass mycket de "härmar" så är det ju ändå bra eftersom att väldigt få nog har råd att lägga över tusen spänn på en bikini. Så om ni gillar den från Seafolly tycker jag ni kan checka in den från Bik Bok också!

Seafolly Swimwear HÄR // Bik Bok överdel HÄR, underdel HÄR // Seafolly Swimwear HÄR

 

Outfit

Hade på mig detta för någon dag sedan. Väska från Malene Birger (HÄR), skor HÄR, tröja från Gina, linne under från BikBok, Tiger jeans och självklart mitt Thomas Sabo armband. Och sen min beiga kappa till det.

--------------------

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit helt okej men har drömt så mycket konstigt inatt haha... Jaja. Idag har jag inte riktigt några planer än. Det var tänkt att jag skulle träffa en kompis men det blev lite förhinder och sånt så vi bestämde att ta det imorgon istället. Nu tänkte jag strax gå ned för att äta lite frukost och sen får vi se vart dagen leder helt enkelt. Puss!

Tips på balklänningar + bild från min bal

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR

Här har ni lite fler tips på fina balklänningar. Känner att alla kanske inte vill ha en lång klänning på balen, iallafall inte i nian så ger er lite fina korta förslag också. Jag beställde faktiskt hem klänningen längst till höger att ha på min bal i nian men den var för stor på mig trots att jag är ganska lång ändå... Så det slutade med att jag hade en vit lång klänning istället som ni ser nedan. Jag tipsade ju om fina accessoarer och smycken i förra inlägget och tycker de funkar lika bra till dessa klänningar så ifall ni vill se de kan ni trycka HÄR.

PROM 2016

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR // 10 HÄR // 11 HÄR // 12 HÄR

Snart är det dags för bal för många av er så tänker att jag kan ge er lite inspo på snygga klänningar och accessoarer till! Lite olika färger och modeller på klänningarna men valde att endast ta med ljusa accessoarer då jag anser att det passar till det mesta. Jag längtar supermycket tills det är min tur att gå på bal hihi men så länge får jag väl drömma lite bland klänningarna...