Agnes Linnér

Kategori: inköp

Sneak Peak

En liten sneakpeak på någon jag var och hämtade ut igår. Kan någon gissa vad det är? Bättre bilder får ni när ljuset tillåter.

Sneak peak

En liten sneak peak på en sak från Peak. Det som finns inuti får ni se någon dag fram över. Kramis!

Fake Fur Ball

Här ser ni min super fina "päls" boll. Jag brukar ha min hängandes på väskan men jag är faktiskt sugen på att skaffa mig en till att ha på nycklarna. Har aldrig koll på mina nycklar så skulle ju bli lite enklare med en sådan här på. 

Jag vet dock inte vart min kommer ifrån då jag fått min av Olle, men jag vet att det finns lite över allt nu för tiden, på t.ex. Gina Tricot. Tycker iallafall att det är en superfin detalj.

Mitt Calvin Klein set

HÄR kan ni köpa toppen och HÄR trosorna.

Detta underklädesset är verkligen något av det skönaste jag äger. Fick toppen i julklapp tillsammans med ett par "vanliga" trosor men jag lämnade tillbaka dem och nu förra veckan såg jag att stringtrosorna hade kommit in igen på den här hemsidan så jag klickade hem dom direkt. 

New in - Nike

Dessa godingar hämtade jag ut i veckan. Tycker dem är supersnygga och väldigt sköna så dessa kommer jag använda flitigt i vår! 

 

Min Triangl bikini

Har helt glömt bort att visa er denna oerhört fina bikini jag fick av Olle när jag fyllde år. Som ni säkert ser kommer den ifrån triangl och alltså jag ääälskar den! Vill bara ha sommar nu så jag kan få använda den haha!

New in - By Malene Birger

Fick detta skal från By Malene Birger av min älskade pojkv'än i en försenad julklapp förra veckan. Tycker verkligen det är superfint så blev så himla glad!

New in - Victoria's Secret sports bra

Oså kom den äntligen! Min fina sport-bh från Victoria's Secret. Kanske liite liten runt om men det ska nog gå. Tycker verkligen den är såå fin! Nu väntar jag bara på att andra saken från min beställning ska komma också ;).

Nya örhängen

Två par nya örhängen som båda är köpa på Ur och Penn för endast tjugo kronor styck, superbra pris ju! De blåa hade jag på mig på nyår och tycker verkligen de är superfina!

Morris & Levi's

Två nya "chill" tröjor. Den med M:et är från Morris och den randiga kommer ifrån Levi's och båda är köpa på rean nu de senaste dagarna.

Sminkförvaring

Ännu en sak jag köpte i Stockholm, en sminkförvarare. Den är från MUJI och kostade 149:-. Tycker den är supersnygg!

Essie och H&M

Två nya nagellack från Essie och H&M. 99:- för det från Essie och 50:- för det från H&M. Det dock jättesvårt att ta bra bilder nu när det är mörkt ute konstant men jag gjorde mitt bästa haha.