Agnes Linnér

Kategori: frågor / om mig

Dagens...

TB till en dag med betydligt bättre väder än idag...

-----------

Dagens humör: Trött!

Dagens borde: Städa, as usual...

Dagens frisyr: Toffs i skolan men utsläpp nu.

Dagens smink: Det vanliga.

Dagens klädsel: Yogapants och tjocktröja.

Dagens planer: Ingenting, superskönt!

Dagens materiella vill ha: Klänningar.

Dagens tråkigaste: Att det inte gick så bra på matte NP.

Dagens längtan: Sommarlov, vad annars? :p

Ten favorites

FAVORIT...

...färg: Blå.

...band: ingen aning verkligen.

...film: Massa olika verkligen, men Lucy kanske.

...bok: The fault in our stars.

...sport: Innebandy såklart ;).

...årstid: Sommar!

...veckodag: Lördag.

...glassmak: Mintchoklad.

...tid på dygnet: Typ runt 4/5 när man kommer hem från skolan.

FEM BEKÄNNELSER

 

❃ En av mina favoriträtter är faktiskt bakad potatis. Väldigt enkel maträtt men det är nåt som gör att jag inte kan få nog av det haha! âƒ

❃ Mitt humör blir verkligen så mycket bättre när det är fint väder ute! Blir mycket mer taggad på det mesta, t.o.m. att plugga känns roligare när det är sol ute. âƒ

❃ Tycker mörkt nagellack är så snyggt på andra men på mig själv gillar jag det inte alls tyvärr. Känner mig väldigt obekväm i det. âƒ

❃ Denna bekännelse är hemsk men har faktiskt inte klippt håret på ett helt år! Ni kan ju bara tänka er hur slitet mitt hår så ett besök hos frissan lär bokas in snarast! âƒ

❃ Jag har gått på fotboll i flera år men slutade förra hösten. Dock är jag faktiskt lite sugen på att kanske testa lite igen så vi får se;). âƒ

 

HUR HAR JAG FÖRÄNDRATS PÅ ETT ÅR?

20- En bild på dig från förra året, och en från i år. Hur har du förändrats sen dess?

 

Första bilden är tagen för ganska precis ett år sedan och den andra är relativt nytagen. Hur har jag förändrats då? Alltså jag har jättesvårt att säga det själv haha, jag ser väl typ mindre ut på de bilder jag kollat på från förra året men det är ju inte så konstigt heller. Tycker dock typ att jag var finare då på vissa bilder ;( Men så tycer jag alltid haha. Sen har jag väl liiiiite längre hår, längre naglar, längre ögonfransar pga xlash lol och kanske är hela jag längre? Jag vet inte. Mitt rum ser väl exakt lika dant ut men "livet" däremot är annorlunda idag jämfört med ett år tillbaka och det beror väl främst på att jag börjat gymnasiet. Svår fråga det här men gjorde mitt bästa för att besvara den, puss!

VAD HITTAR MAN I MIN VÄSKA?

19- Vad kan man hitta i din väska?

Först och främst, så här ser min väska ut. En beige Malene Birger i modellen grineeh (finns HÄR). Tycker om den supermycket och är verkligen lagom stor för att ha till skolan, stan osv. Men vad finns i då?

1. Självklart ett paraply eftersom vi faktiskt bor i Sverige... // 2. Hårborsten är också något som verkligen alltid är med! Hatar stripit och tovigt hår! // 3. Hörlurarna är även dom en självklarhet. // 4. Solglasögon! Är förberedd på både sol och regn. // 5. En penna haha, alltid bra att ha! // 6. Lite in case of emergency grejer, halstabletter, ipren och en handkräm. Tamponger och sånt också såklart men det fick inte vara med på bild. // 7. Tuggimi! // 8. Skoldatorn såklart! // 9. Nycklar. // 10. Lite hårgrejer. (Utöver detta så är såklart busskort och pengar och sånt med).

NÃ…GOT JAG VILL HA

18- Någonting jag vill ha...

1 HÄR // 2 HÄR // 2 HÄR

...är mer Lily and Rose smycken!! Har redan ett armband, ett par örhängen och en ring som jag fick av släkt när jag slutade nian och älskar de så mycket! Men mycket vill ha mer haha och Lily and Rose är verkligen mitt favoritmärke på smycket, älskar i princip allt de har!

5 SAKER JAG STÖR MIG PÅ

16- 5 Saker du stör dig på

❊ Folk som inte kan hålla tider! Är själv värsta tidspessimisten och tar mycket hellre en buss för tidigt än att komma bara någon minut sent. âŠ

❊ Smulor i sängen haha. Är tyvärr en person som lever i min säng så då blir det tyvärr det ibland, bläää. âŠ

❊ Den hysteriska värmen på mitt rum! Vi bytte fönster i somras och då skulle det bli svalare sa dom. Levde i en bastu innan och det är helt ärligt värre nu, värt :-) âŠ

❊ Folk som smaksar! Usch säger jag bara. Så svårt kan det ju inte vara att hålla munnen stängd medan man äter? âŠ

❊ Sena bussar stör jag mig så in i bomben på och tyvärr är bussarna sena VARJE gång här. Särskilt vid hållplatsen jag går på, på mot stan. Man kan verkligen räkna med att lägga på minst 3 min oavsett vad klockan är. âŠ

MINA FAVORIT ARTISTER

15- Dina favorit artister

Först och främst har vi Rihanna. ÄLSKAR henne! Så jäkla grym på att sjunga + ca snyggaste skapelsen på denna jord. 

Sedan har vi självklart Håkan och Veronica<3. Tycker så mycket om svenska låtar och dessa två är absolut några av favoriterna. Båda har så fina texter.

Och sist men inte minst Avicii! Diggar inte sån deep house musik med bara massa dunk konstant i fem min. Tycker Avicii har en skön blandning mellan sång och "dunk".

Mini Agnes

14- En bild på dig som liten

Här är tre bilder på mig som liten. Tycker ni jag var lik mig själv så som jag ser ut nu?

Min favorit sminkprodukt

13- En nyköpt sminkprodukt som du är nöjd med

Mary-Loy Manizer âŽª Order HERE

Kan knappt minnas senast jag köpte en ny sminkprodukt och det börjar eka tomt i sminklådan kan jag säga... Allt tar slut samtidigt också, inte kul. Så jag tänker att jag gör om denna lite och visar er en alläm sminkfavorit istället. Mary-Lou Manizer är verkligen all time favourite!

 

ETT BRA MINNE FRÃ…N SOMMAREN

12- ett bra minne ifrån sommaren

Ett bra minne från sommaren är defenitivt när jag följde med Olle och hans familj ned till Rossö. Trots att inte vädret var på topp riktigt så hade vi en riktigt mysig vecka!

VARFÖR JAG BÖRJADE BLOGGA

11- När och varför började du blogga?

Bilder från ungefär ett år sedan när jag precis slingat håret, saknar ;(<3

---------------

Jag har haft en mängd olika bloggar till och från under åren och den första startade jag kanske redan i femman? Men den här bloggen startade jag för ungefär sju månader sedan och anledningen var väl för att jag saknade att ha någon stans att skriva av sig och dela med sig av bilder mm. Har tyckt om att fota jättelänge men när jag inte hade någon aktiv blogg kändes det inte så värt att fota eftersom jag inte gjorde något av bilderna då.

LÅTAR JAG LYSSNAR PÅ NÄR...

10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

      

När jag är glad lyssnar jag gärna på låtarna ovan. Inga nya låtar direkt men blir så himla glad av att höra dem bara!

      

Och dessa tre är låtar jag kanske skulle sätta på om jag är ledsen. Ibland kan det dock bli så att de tre första låtarna eller likande kommer på då också bara för att bli glad igen haha. När jag är arg däremot så går nog det mesta.

NÅGOT JAG VARIT STOLT ÖVER DE SENASTE DAGARNA

07- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Hmm... Svår fråga faktiskt för känner inte att det hänt så mycket de senaste dagarna haha... Men jag är stolt över mitt svenska nationella tal jag höll i onsdags. Var supernervös innan men jag tycker det gick riktigt bra tillslut vilket är otrolgt skönt. Det är ofta så att jag inte alls är nervös en tid innan, sen precis innan blir jag hur nervös som helst och sedan när jag väl gör det så går det ju oftast bra. 

Sen är jag öven stolt över att jag faktiskt tog tag i att städa mitt rum i fredags. Har känt mig lite som Tova Helgesson (no offence haha) den senaste veckan för har legat saker över hela golvet verkligen. Så nu är det så jäkla skönt att allt är undan städat!