Agnes Linnér

Daily makeup

Det här är det smink jag använder i stort sätt varje dag. Kan självklart bli mer eller mindre beroende på vad jag ska göra.

1. True Match foundation från Lóreal. Använder denna som en concealer just nu för min vanliga är för blek fortfarande. Så tar endast denna under ögon, runt näsan och på nån finne om det behövs, alltså inte i hela ansiktet.

2. BareMinerals puderfoundation. Denna använder jag i hela ansiktet tillsammans med en borste som också är från BareMinerals. Tycker verkligen det är jättebra och detta är min andra burk.

3. Även min bronzer kommer ifrån BareMinerals och färgen tycker jag är superbra. Förut använde jag mer en bronzer från sleek men den sprack haha...

4. Highlighter från TheBalm. ÄLSKAR denna! Använder denna främst på kindbenen men den funkar lika bra som ögonskugga. Den är sjukt pigmenterad så det behövs knappt någonting.

5 & 6 är ögonbrynsprodukter. Femman är en vanlig ögonbrynspenna från H&M, jättebillig och bra och sexan är Anastasias brow powder. Tycker om det men skulle gärna prova dip brow pomade också.

7. Maybellines cat eyes mascara är den jag använder just nu. Tycker att den är riktigt bra.

8. Buttergloss från NYX. Detta använder jag inte varje dag men tycker det är jättefint! Hatar att ha röda läppar så detta tar jag när jag vill få dom lite mer neutrala haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas