Agnes Linnér

JULLOV!

Äntligen hörrni så har det blivit dags för jullov! Ska bli otroligt skönt att bara kunna ta det lugnt nu ett tag utan massa stress!

Idag i skolan började vi klockan elva i Oscariahallen för att lyssna när några elever och även lärare sjöng och spelade och vissa lärare var verkligen bra på att sjunga?? Blev helt chockad haha. Efter det åt vi julbord i skolan och sedan körde vi musikquiz med klassen och jag får fatkiskt ta och tacka Harald i mitt lag för vinsten eftersom han verkligen kunde alla låtar. 

Efter skolan gick jag, Lina och Emma till Weyne's och fikade, väldigt mys. Vi åkte hem runt tre kanske och nu tänkte jag sätta på Keeping Up With the Kardashians och bara ta det lugnt. Ha ett bra jullov nu allihopa!

Måste bara dela med mig av en liten rolig sak haha. När vi satt och fika idag kom fotboll upp som samtalsämne och jag berättade om en match jag spelat i våras. Och då hade tydligen jag och Emma mött varandra den matchen. Helt sjukt haha! Vi spelade i varsitt lag i städer som ligger två timmar ifrån varandra och hade ingen aning om vilka varandra var och nu går vi i samma klass haha. "Världen är liten" eller vad är det man brukar säga?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas